Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Prednovoletno srečanje

V Podružnici Slovenj Gradec smo se v nedeljo, 23.12.2007, ob 14.00 uri zbrali v Kulturnem domu v Starem trgu na prednovoletnem srečanju. Srečanja se je udeležilo veliko bolnikov (22 otrok in 12 odraslih), saj so vsi dobili humanitarne pakete.

Druženje smo pričeli s pozdravnim govorom predsednika in ga nadaljevali z lutkovno igrico o miški, ki je našla odejico, ki so jo za nas pripravile vzgojiteljice vrtca Slovenj Gradec. Po končani igrici, pa se nam je, ker smo bili pridni, pridružil Božiček, ki je obdaril vse otroke ter tudi odrasle bolnike z bogatimi darili. Otroci so za Božička pripravili pobarvanke in risbice.

Popoldne se je nadaljevalo z rajanjem ob zvokih Urške in turbo teens. Med poslušanjem glasbe smo se družili med sabo ter okušali čudovito pecivo, ki so ga spekle naše članice oziroma njihove mame in babice.

Vsi udeleženci so se odpravili domov zelo zadovoljni in veseli.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo: Božičku, podjetju Polak & Polak d.n.o., Modul d.o.o., Premi d.o.o., Balmi, trgovina in storitve, d.o.o., vzgojiteljicam vrtca Slovenj Gradec, Urški in turbo teens, Pošti Slovenije.