Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Novoletno srečanje Gorenjske podružnice

Pri podružnici za Gorenjsko je dne 12.12.2009 potekalo novoletno srečanje, na katerem so udeleženci nazdravili prihajajočemu desetletju ter se poslovili od iztekajočega se leta. Goste je najprej pozdravila predsednica podružnice ter izrazila dobrodošlico in novoletno voščilo. Malo presenečenje pa je čakalo tudi navzoče, saj je prav vsak dobil pisno novoletno željo, ki ga bo spremljala tudi v prihodnjem letu.

Kot že večkrat, je tudi tokrat prijazno osebje Brunarice Štern poskrbelo za brezglutensko kosilo, ki je potekalo v vedrem in sproščenem vzdušju. Po kosilu so otroci ustvarjali novoletne čestitke, kmalu pa je na obisk prišel eden od dobrih decembrskih mož Dedek Mraz. Otroci so ga veselo sprejeli, mu zapeli nekaj pesmic, z njim zarajali in mu izročili ročno izdelane čestitke. Tudi Dedek Mraz ni prišel s praznim košem in je kot ponavadi obdaril vse navzoče otroke. Ob slovesu je otrokom obljubil tudi sneg in naslednji dan je res snežilo…..

V veselem vzdušju se je popoldne prevesilo v noč in z željami po sodelovanju, uspehih tako v podružnici, kot na osebnem področju, je bilo zadnjega srečanja v letošnjem letu konec.

Srečno in uspešno v letu 2010!