Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Popusti in druge ugodnosti

Za vas urejamo številne ugodnosti, ki jih lahko uveljavljate ob predložitvi članske izkaznice:

Ugodnosti ponudnikov brezglutenskih živil

GLUTENO d.o.o. – 10% popust pri nakupu (popust velja na vse izdelke v spletni trgovini www.gluteno.si; kodo za nakup prejmete v društvu 041 442 272, drustvo@drustvo-celiakija.si)

STORK d.o.o. – 20% pupust na sladolede Stork v različnih okusih in pakiranjih (popust velja v prodajalni na sedežu družbe: Cesta k Tamu 11, 2000 Maribor)

PREMA d.o.o. – 5% popust na spletni nakup (popust velja na vse izdelke v spletni trgovini www.prema.si; pred naročilom je potrebno na e-naslov etrgovina@prema.si poslati fotografijo članske izkaznice in nato v odgovor pošljejo kodo za popust)

ULLA d.o.o. – 20% na vse izdelke v spletni trgovini www.ulla-shop.si (koda: VEMKAJJEM)

LINCER d.o.o. – 20% popust na vse brezglutenske izdelke pri nakupu nad 10,00 EUR

STEEL PLAST d.o.o. – 5% popust na vse brezglutenske izdelke blagovnih znamk BAUCK in SCHNITZER v: VitaCare Maribor, VitaCare Plus Kranj, VitaCare Plus Koper, VitaCare Nova Gorica

MAROMI d.o.o. – 5% popust na vse prodajne izdelke, razen tistih, ki se dobijo na naročilnico zdravnika v: Zdravila PE Maribor, REHA PE Velenje, Zdravila PE Idrija, Zdravila PE Trbovlje

VERDURE d.o.o. (spletna trgovina www.brezglutena.si) – 10% popust pri nakupu živil brez glutena in živil, ki po naravi ne vsebujejo glutena

LASTINSKI, d.o.o. – 15% popust pri nakupu piva Mongozo Premium Pilsner s tremi certifikati: Brez glutena, Organsko in Fair trade

DAVIDOV HRAM, d.o.o. Ljubno – 10% popust pri nakupu brezglutenskega premium piva Estrella Damm DAURA; pivo lahko kupite v dvanajstih poslovnih enotah po celotni Sloveniji ali v spletni trgovini

BIOSVET – 10% popust pri nakupu brezglutenskih izdelkov oziroma 12% popust na te izdelke pri plačilu z gotovino v trgovini BIOSVET, Valvasorjeva 40, 2000 Maribor

EKOLIFE NATURA d.o.o. (spletna trgovina ekolife.si) – 10% popust pri nakupu izdelkov iz celotne ponudbe

KELE & KELE d.o.o. (spletna trgovina mlekarna-krepko.si) – 10% popust za nakup izdelkov iz njihove ponudbe; koda za nakup je objavljen v biltenu Celiakija)

RESTAVRACIJA SLOVENKA – 10% pupust, 15% popust pri nakupu nad 30,00 EUR (popust velja na vso hrano v restavraciji na Gosposki ulici 9, 2000 Maribor)

Ostale ugodnosti:

TERME DOBRNA – 10% popust na redne cene programov bivanja (redni hotelski cenik, medicinski programi z namestitvijo, wellness programi z namestitvijo, kratki oddihi in razvajanja z namestitvijo); – 10% popust na redne cene storitev v masažno-lepotnem centru La Vita (ne velja na pakete storitev in na posebne akcije); -10 popust na redne cene storitev Medinskega centra (ne velja na specialistiðne preglede, zdravstveno nego, posebne ponudbe paketov storitev in akcije).

Obvezna je predhodna rezervacija termina — ob rezervaciji sporočite, da ste član Slovenskega društva za celiakijo. Ponudbo lahko rezervirajo in koristijo le člani Slovenskega društva za celiakijo zase (razen pri programih z bivanjem velja ugodnost tudi za ožje družinske člane — zakonec, izvenzakonski partner, otroci). Popusti veljajo za individualne rezervacije, brez posredovanja agencij. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo na posebne ponudbe ali akcijske cene.

Na recepciji Masažno-lepotnega centra, recepciji medicinskega centra Dobrna Medical in hotelski recepciji se člani Slovenskega društva za celiakijo identificirajo z veljavno Elansko izkaznico in osebnim dokumentom.

Brezplačen storno rezervacije je možen 48 ur pred terminom storitve oz. bivanja.

INFORMACIJE/REZERVACIJE:    info@terme-dobrna.si / 03 78 08 110 ali 080 22 10

THERMANA LAŠKO – vsi člani, ki želite ohraniti brezplačno Modro kartico Thermane Laško, lahko le-to tudi nadalje uporabljate. Člani imate popust iz naslova količinskega nakupa kopalnih kart ali drugih storitev, kjer so mogoči sledeči popusti:
– enkratni nakup 10 ali več storitev: 10% popust
– enkratni nakup 50 ali več storitev: 15% popust
– enkratni nakup 100 ali več storitev: 20% popust
– enkratni nakup 500 ali več storitev: 25% popust

Količinske nakupe darilnih bonov za storitve lahko opravite tudi preko spletne trgovine na povezavi https://www.thermana.si/sl/darilni-boni. Vrednostne darilne bone lahko vnovčite za vse storitve Thermane Laško.

Cene kopanja si lahko ogledate na teh dveh povezavah (povezava 1 in povezava 2), posebej za vsak hotel. Vse cenike Thermane Laško najdete na tej povezavi.

RAZGORŠEK d.o.o. – 25% popust na njihove izdelke iz serijske ponudbe v salonu Meljski dol 1, Maribor

TERME 3000 in ZDRAVILIŠČE RADENCI – 10% popust na zdravstvene in wellness storitve

TERME ZREČE – 10% popust na redne cene hotelskih storitev na Rogli in v Termah zreče ter na koriščenju storitev (bazen, savna); popust velja za le za celodnevne vstopnice za bazen ali savno

GRAWE ZAVAROVALNICA d.d. – dodate ugodnosti po dogovoru na premoženjskem, nezgodnem in avtomobilskem zavarovanju (kontakt: Dragan Zeljkovič – 051 329 907)

Slovensko društvo za celiakijo za vsebino in kakovost kupljenega izdelka in za plačilo blaga ali storitev po tem seznamu, ne odgovarja.