Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

19. Zimski športni dan SDC na Ribnici na Pohorju

Na povabilo se je odzvala gospa Alenka Helbl in nas povabila v državni zbor na sestanek in nam ponudila pomoč pri bonitetah za odrasle, kar bomo seveda izkoristili. Pozdravila je vse prisotne, tekmovalcem zaželela varno smuko, navijačem pa bučno navijanje.

Letos se je število prisotnih podvojilo, zbralo se nas je kar 260. Ker smo že 10 let na isti lokaciji, smo za vse člane pripravili žrebanje bogatih nagrad (Terme Olimija, OOZ Slovenj Gradec, Marin Miler, Spotur, Hostel Soline Fejsbuk, BSH, Janez Repolusk, Eleven.si, Ribniško Pohorje, Bar Smučar, Smučarska šola Đana, Elops, Hiša Ančka, Vila Pohorje, Restavracija Ribnica, Turistično društvo Ribnica na Pohorju, Prema, Schar Zavarovalnica Triglav, Tris&Tris, Prima BB, Soel, Lucifer čokolade, in drugi).

Hvala članom in vsem ostalim za udeležbo, Jure Verhovnik za raztegovanje meha, Jaka Licen za presenečenje, Iztokovi ekipi za odlično izpeljano tekmo, Restavracija Ribnica za odlično kosilo in vsem sponzorjem in donatorjem za podporo. Verjamemo, da ste se imeli lepo v naši družbi. Čestitke vsem tekmovalcem za dosežene rezultate in izžrebancem za prejete nagrade. Se vidimo naslednje leto!